Despre noi

Rometale oferă o varietate de posibilități și soluții pentru casele dumneavoastră, de la cele mai clasice sisteme până la cele mai recente tendințe din sectorul arhitecturii și decorului.

Sistemele noastre de aluminiu, PVC, sistem glisant cu sticlă securizată sau lemn sunt alegerea perfectă pentru toate proiectele dumneavoastră. Acestea vă vor permite să personalizați și să alegeți fiecare detaliu al ferestrelor dumneavoastră, răspunzând la cele mai înalte cerințe în ceea ce privește izolarea, siguranța, confortul și estetica. În plus, datorită gamei largi de accesorii, vom armoniza toate detaliile în funcție de nevoile dumneavoastră.

Rometale oferă clienților săi o gamă largă de profile, de culori, pachete de sticle și multe altele.

Modul nostru de lucru este simplu și se bazează pe distribuția către client a produselor de înaltă calitate. Departamentul nostru de ofertare, o echipă cu o vastă experiență în acest sector, lucrează în mod constant la îmbunătățirea soluțiilor actuale. Introducem în mod constant îmbunătățiri și noi produse care ne permit să avem o ofertă mai largă de soluții. Toate soluțiile noastre sunt flexibile și adaptabile nevoilor clientului.

Dedicați excelenței, Rometale utilizează materiale de calitate superioară pentru a oferi produse cu finisaj excepțional și durabilitate ridicată, cu o garanție de 5 ani pentru toate acestea.